| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Paythoss pułkownik

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Ogolnie - amosfera zrobila tu sie goraca
Pax , Pax , panowie ........ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kapselleek major

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 9:04 pm Temat postu: |
|
|
No cóż. Będąc w wojsku, miałem styczność z wielomna Ślązakami. Jeden na iluś tam był zawsze człowiekiem za którym można było w ogień pójść. Ale niestety duża część żyła w innym świecie, przeżywała wciąż jakieś reminiscencje pro niemieckie, wywyższała się ponad wszystkich spoza Śląska, a przede wszystkim tych którzy żyli na terenach dawnej GG. Nazywali nas Gorole. Co ciekawe, robili to ludzie którzy mentalnie i intelektualnie byli zerami. Potrafili tylko szczekać i jątrzyć. Za Gierka mieli lepiej niż pozostała część społeczeczeństwa i jak im to zabrali, nadal uważali się za lepszych, zupełnie bezpodstawnie. Bp lepsi nigdy nie byli. Aby być lepszym, trzeba coś sobą reprezentować. A oni nie reprezentowali nic poza chamskim zacietrzewieniem i nieudolnymi próbami łatania kompleksów. Wiele lat później z racji żeglowania w regatach spotkąłem sporo Ślązaków na Mazurach. Wielu do tej pory jest moimi przyjaciółmi i wciąż utrzymuję z nimi kontakt, ale sporo było przypadków totalnych zarozumiałych chamów, którzy z wyższością patrzyli na całą resztę. Jednemu nawet złamałem nochala jak zaczął do mnie startować, kiedy zacząłem protestować przeciwko jego beznadziejnemu chamstwu.
Dlatego mam prośbę do Wafla, który jest najwyraźniej przedstaswicielem tego odłamu Ślązaków któzy powinni się zamknąć w jakiejś enklawie gdzie nie szkodząc nikomu będą mogli sobie wszystkich nienawidzieć, o opuszczenie tego forum.
Jesteś beznadziejnym chwastem którego powinno się wyrwać. Jeśli nie rozumiesz dlaczego, to wyciągnij gumę z majtek i strzel sobie w czoło. Poza tym zbyt wiele w tym co wypisujesz nie trzyma się kupy, co świadczy o twojej chorej wyobraźni. Niedługo zaczniesz nam wmawiać że Adolf Hitler to cioteczny syn wujka twojej stryjenki i będziesz oczekiwał że ktoś się tym podnieci.
Zbyt wiele koszmarnych występków popełnili hitlerowcy na naszych ziemiach, żeby dało się to puścić w niepamięć, a próby gloryfikacji ich poczynań, to zwykła paranoja.
Jeśli cie bawi takie coś, to weż łopatę, wydziargaj sobie sfastykę na czole, pod pachą dziarnij SS, sfałszuj kenkartę, a na koniec weź łopatę i głęboko się zakop. Za sto lat jak ktoś cię odkopie, będzie miał niezłą zagwozdkę co to takiego. To dla ciebie jedyna szansa zaistnienia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
otto1973 porucznik

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 9:12 pm Temat postu: |
|
|
Wafel! Skoro dla Ciebie morderca jest wartościowym człowiekiem, to znaczy że mamy doczynienia z psychopatą, którego należy izolować!No chyba żeby zastosowac essesmańskie metody.Wartościowi ludzie!Brawo!Mówił ci ktoś że rozdwojenie jaźni to choroba?ńajwyraźniej żyjesz w swoim świecie,tylko pamiętaj że tzw,,lekarze" SS wsadzili by Cię do gaskammer w ramach eutanazji. _________________ bujać to my panowie szlachta... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
otto1973 porucznik

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Sorry ale nie doczytałem, a nie chce by mnie posądzono że nabijam posty.Sprawa jest jednak poważna i nie może być pokoju skoro sa między nami takie jednostki.To przez takich jak Wafel ślazacy mają zszarganą opinię!czas z tym skończyć chocby z takiego powodu że zamiast zajmować sie ciekawą lekturą,muszę bronić śląskiego imienia przed unurzaniem w gnoju.Dlatego oficjalnie wnosze do władz tego forum by postanowily warunek Waflowi.
Albo przeprosi wszystkich, którzy czują sie dotknięci,albo raus z forum!To słowo jest chyba ulubione dla naszego nibelunga!A Ty wafel zastanów sie,bo jak widzisz kolegów to tu raczej nie znajdziesz.Apeluję do Twego honoru złóż broń i zrezygnuj z uczestnictwa na forum historycznym,tym bardziej że w tym temacie nie wiele masz do powiedzenia.znajdź sobie inne miejsce gdzie bedziesz mógl chalic się swa rodziną np. wejdź na strone NPD, o ile umiesz po niemiecku. _________________ bujać to my panowie szlachta... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dart Wafel kapitan

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 9:44 pm Temat postu: |
|
|
No dobra, przepraszam wszystkich którzy poczuli się, lub mogli poczuć się urażeni moimi słowami. Zgoda? _________________ "Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą" - Joseph Goebbels |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Beckett pułkownik

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 9:47 pm Temat postu: |
|
|
Dart-bardzo zirytowałeś moich kolegów...
I nic w tym dziwnego,zważywszy na to co głosisz i piszesz.
Dam Ci dobrą radę-zreflektuj się, przemyśl swoje postępowanie, wypowiedzi...
Zrozum, że rachunek krzywd jest niewyobrażalnie wysoki-bez cienia przesady mógłbym stwierdzić że nie ma Polaka którego bliżsi lub dalsi krewni nie ucierpieli z rąk nazistów...
My Polacy jesteśmy bardzo wyczuleni na takie terminy jak volksdeutsch, Waffen SS, Konzentrationslager, Blutsonntag, Nürnberger Gesetze , Untermensch itp.
Reasumując-ostrożniej dobieraj słowa i nie afiszuj się tak bardzo ze swoimi pronazistowskimi sympatiami... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
otto1973 porucznik

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 10:29 pm Temat postu: |
|
|
dla mnie nie!Ja zgody nie przyjmuję i oświadczam że nadal uważać Cię będę za zdradzieckiego szkodnika.Takie przepraszam to za mało wobec pamięci tych wszystkich zamordowanych tylko dlatego ze byli polakami.Może i jestem zapiekły w swej złości, ale obraziłeś wielu porządnych chlopów w płaszczach, którzy walczyli o prawo do samostanowienia.To tyle _________________ bujać to my panowie szlachta... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Beckett pułkownik

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 7:59 am Temat postu: |
|
|
Nie-oczywiście że nie.
Przynajmniej nie w takiej formie jaką nam przekazał Dart.
Nie wystarczą zwykłe przeprosiny.
Musi publicznie wyrzec się swoich pronazistowskich sympatii, wyrzucić starego Gerda z awatara i już NIGDY nie wspominać na forum(z rozrzewnieniem, uwielbieniem )swoich bliskich zasłużonych dla Grossdeutsches Reich(wujek dziadka). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|